KLM

Tactisch Inkoper

KLM - Posted 1 month ago
€4k-4k/month  + Equity

Full-time

Amsterdam, NH

Category
Regional Sales Manager
Career Level
Manager
Company size
35k employees

Airport:  Schiphol

Regional Sales Manager Job description

Ben jij klaar om logistieke uitdagingen op te lossen in een dynamische omgeving? Wil jij helpen om onze Supply Chain afdeling verder te vorm te geven? Lees dan snel deze vacature!

EPCOR zoekt een Tactisch Inkoper met inkoopervaring die niet bang is om te onderhandelen om tot een zo goed mogelijke “Total Cost of Ownership” te komen. Met jouw kennis en vaardigheden draag je bij aan onderhoud en reparatie van diverse Aircraft Components, geïnstalleerd door het gehele vliegtuig, en Auxiliary Power Units (APU’s), welke de hoofdmotoren aandraaien en zorgen voor licht en lucht in het vliegtuig, van meer dan 100 airlines wereldwijd!

Met je eigen ogen zien? Bekijk: DIT FILMPJE.

Wat ga je doen?

Als Tactisch Inkoper bij EPCOR draag je bij aan een betrouwbaar en robuust supply chain netwerk. De voornaamste taken en verantwoordelijkheden om dit te realiseren zijn:

•   Beoordeling en uitonderhandelen van inkoopcontracten;

•   Inkoopadvies uitgeven aan verschillende afdelingen;

•   Escalatie van operationele inkoopvraagstukken bij leveranciers;

•   Monitoren van gemaakte afspraken en bijsturen waar noodzakelijk;

•   Ondersteuning van onze strategisch inkoper; samen aan de slag gaan om de afdeling supply chain in te richten en te structureren.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een collega welke innovatief en ondernemend is, eigenaarschap pakt en het maximaal haalbare uit zichzelf en de functie wil halen. Als Tactisch Inkoper bij EPCOR kom je optimaal tot je recht als je beschikt over:

•   Een diploma op hbo niveau in de richting van supply chain of vergelijkbaar;

•   Relevante inkoopervaring binnen een technische omgeving (Luchtvaart is pré);

•   Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel Nederlandse als Engelse taal.

Wat bieden wij?

EPCOR - dochterbedrijf van KLM en onderdeel van de Air France Industries/KLM E&M groep - staat bekend om haar familiecultuur, waarbij de betrokkenheid van medewerkers, een informele werksfeer en korte communicatielijnen als belangrijk worden ervaren. Samenwerken, resultaat en plezier staan hier voorop. Daarnaast biedt EPCOR een marktconform salaris en geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden: 40 vrije dagen, een winstdeling, het omzetten van ADV dagen naar korting op (KLM Groep) vliegtickets, de mogelijkheid (gedeeltelijk) thuis te werken en gezellige events.

Verder zijn we ambitieus; de organisatie groeit en gaat fysiek uitbreiden waarbij we 2,5 keer zo groot worden. Kortom, voldoende uitdaging!

Ready for your next destination?

Enthousiast? Deel dan jouw interesse voor de rol als Tactisch Inkoper door een mail te sturen met een CV en motivatiebrief naar recruitment@epcor.nl

Heb je vragen? Bel naar +31 (0)20 31 61 730. Wij zullen er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

More KLM jobs