KLM

Aircraft Mechanic

KLM - Posted 24 days ago
€35k-40k/year  + Equity

Full-time

Amstelveen, NH

Category
Aircraft Mechanic
Career Level
Mid-Level, Senior
Company size
35k employees

Aircraft Mechanic Job description

De wereld ligt aan je voeten als Aircraft Mechanic bij KLM. Niet alleen werk je aan vliegtuigonderhoud, maar je komt ook nog eens terecht in een omgeving waarin elke dag anders is. Door de diversiteit aan functies, afdelingen en collega’s heb je bij KLM de kans jezelf te overstijgen. Elke dag opnieuw. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Aircraft Mechanics die zelfstandig kunnen werken. Je zult worden opgeleid tot een authorised Aircracft Mechanic. We zoeken Aircraft Mechanics op verschillende afdelingen binnen KLM Airframe.

Wat ga je doen?

Na samen met je team hard gewerkt te hebben om een Boeing 787 in perfecte staat aan je klant af te leveren, zwaai je ‘m bijna met trots uit. Op naar de volgende uitdaging: een technische storing aan de net binnengereden Boeing 737 samen oplossen! Als Aircraft Mechanic zorg jij er mede voor dat iedere dag vliegtuigen goed, veilig en op tijd vliegen. Dit doe je door het onderhoudswerk volgens het boekje uit te (laten) voeren. Natuurlijk in lijn met de veiligheidsvereisten en diverse voorschriften. Je (de-)monteert onderdelen en componenten volgens de voorschriften. Je ondersteunt de grondwerktuigkundige (GWK) bij het testen en alle andere voorkomende werkzaamheden. Ook lever je een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de onderhoudsprocessen. Want door onze afdeling structureel een beetje beter te maken, kunnen we onze positie van toonaangevende speler in het vliegtuigonderhoud blijven waarmaken. 

​​Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een mbo diploma Vliegtuigtechniek niveau 3/4 
 • Het is een pre als je in het bezit bent van je EASA Part 66 Basic Modules voor Category A en/of een EASA Part 66 AML
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het techniek
 • Aantoonbare ervaring in het vliegtuigonderhoud is een pré
 • Goede kennis van (technisch) Engels is een must 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in teamverband. Mogelijkheid tot eigen ontwikkeling en perspectief tot verdere doorgroei in de toekomst. Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring.Je start in OSG-G als non-authorised mechanic. Wij bieden een functie in ploegendienst (dag/avond/nacht/weekend).

Ready for your next destination?

Wacht dan niet langer, en stuur ons je CV. Je hoeft geen motivatiebrief te schrijven; tijdens je online sollicitatie stellen we je enkele gerichte vragen. Je sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken en veiligheidstesten. Binnen twee weken na sluiting van de vacature krijg je bericht van ons.

Recruitment Ground Staff publiceert de vacature binnen KLM en KLM dochtermaatschappijen. In de selectiefase kijken we of er een geschikte interne kandidaat voor de vacature is. Hierbij nemen we vacatures volgens de afgesproken prioriteitsvolgorde in behandeling (zo hebben re-integratie kandidaten en boventallige werknemers voorrang op reguliere kandidaten).

Vragen?

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met de hiring manager. Bel of mail de recruiter voor vragen over de sollicitatieprocedure. Vergeet in beide gevallen niet om het vacaturenummer te noemen: #11263.

More KLM jobs

Similar Aircraft Mechanic jobs

€1k-2k/month

 • Orlaivių techninė priežiūra ir remontas;
 • Mechaninių ir elektrotechninių orlaivių gedimų šalinimas;
Posted 22 days ago

€1k-2k/month

 • Orlaivio komponentų techninis aptarnavimas;
 • Darbas su hidrauliniais presais ir specializuota įranga;
Posted 22 days ago
Avia Solutions Group
Avia Solutions Group - Vilnius, Lithuania

€2k/month

 • Travel worldwide;
 • Be a part of building Line Station from scratch;
Posted 22 days ago
 • reparieren, fertigen und kontrollieren Bauteile der Flugzeugstruktur
 • fertigen Kabinenausstattungen nach Kundenwunsch an und halten diese instand
Posted 25 days ago
 • The performance of all maintenance work on the training aircraft of the Lufthansa Aviation Training Pilot Academy
 • maintenance and repair; testing, an overhaul of the aircraft
Posted 25 days ago